+44 (0)1285 323 626   info@motion-marketing.com  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Din Specialiserade B2B Marknadskonsult

Vi hjälper våra kunder att öka sin tillväxt med våra tjänster för strategisk marknadsföring. Vi genomför resultatfokuserade kampanjer anpassade efter kundens verksamhet i ett nära samarbete med våra kunder. Vi erbjuder tjänster för en komplett marknadsmix som tillsammans med vår långa branscherfarenhet ger våra kunder en förbättrad resultatutveckling.

Marknadsstrategi

Marknads-
strategi

Marknad-säljkoordinering

Online

Online
Webb & Digitalt

Grafisk design & formgivning

Grafisk design & formgivning
Varumärkesplattform

Kampanjer & event

Kampanjer & event
Leadsgenerering

Promotion Services

Promotion Services
Kommunikation

 
Tjänster >
 

Att arbeta med Motion Marketing

Välkommen

01 Välkommen

Motion Marketing har ett erfaret team som drivs av positiva resultat och nöjda kunder. Vi tycker om att arbeta med kunder vars styrka ligger i dess produkter, tjänster och specialiserade kunskap – vi kan då koppla på marknadsföring för att nå utveckling och framgång.

Forskning

02 Forskning

Vi vill lära oss allt om din verksamhet; kunder, konkurrenter, målsättningar och utmaningar samt vad som gör ditt företag och erbjudande unikt. Vi vill förstå din målgrupp, vad som är viktigt för dem och vad som gör att de väljer just din produkt eller tjänst.

Rätt marknadsmix

03 Rätt marknadsmix

Vi gör traditionella marknadsaktiviteter t.ex. leadsgenerering, kampanjer, broschyrer, websiter och utställningar. Men för att verkligen uppnå resultat vill vi förstå kunden och kundnyttan – vi ställer frågor som många andra inte skulle ställa. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder en optimal marknadsmix baserat på deras kunder och erbjudande.

 
Feedback

04 Feedback

You know your business better than anyone, so your feedback and ideas are important to us and the project. We will arrange a meeting to discuss our proposed solution and you can offer your input so we can create a version we’re both happy with.

Fokus på utvalda branscher

05 Fokus på utvalda branscher

Vi vänder oss till B2B företag och är specialiserade inom; IT, teknik, industri och tillverkning. Via våra kundprojekt hamnar vi emellanåt i B2C-världen. Det håller oss uppdaterade och kommer våra B2B kunder till nytta. Se nedan för mer information om våra kundprojekt.

Det är resultatet som räknas

06 Det är resultatet som räknas

En förutsättning för att företag ska fortsätta utvecklas är framgångsrikt säljarbete. Vi arbetar tillsammans med ditt säljteam för att optimera resultatet av sälj- och marknadsaktiviteter. Vi jobbar med effektiva processer och gemensamma mål. Vi levererar bl.a. säljverktyg, kampanjer, leads och varumärkeskännedom vilket generera tillväxt.

 
 
 
 

Tjänster

Alla våra kunder har olika önskemål och krav beroende på erbjudande, målgrupp, och marknad. Vi har förståelse för det – vi arbetar tillsammans med dig för att hitta rätt marknadsmix och verktyg för att få bästa möjliga resultat.

Läs mer >
 
 

Vi på Motion Marketing

Rob Cullum

Rob Cullum

Lead
Consultant

Jon Cullum

Jon Cullum

Industry
Consultant

Chloe Bunce

Chloe Bunce

Lead Digital
Specialist

Matt White

Matt White

Lead Creative
Specialist

 

Extended Specialist Team

 
 
Justin Golby

Justin Golby

Videographer
Specialist

CAA Drone Qualified

Paul Rennie

Paul Rennie

Animation & 3D
Visualisation
Specialist

Richard Sudbury

Richard Sudbury

Commercial
Photography
Specialist

Lindy McCormack

Lindy McCormack

Financial
Controller

 
 
 

Kontakta oss

Saknar du något? Vänligen kontakta oss för att diskutera era önskemål om marknadsföring.

 
Contact Motion +44 (0)1285 323 626
 
 
Contact Motion Unit A2a, Lakeside Business Park,
South Cerney, GL7 5XL