+44 (0)1285 323 626   info@motion-marketing.com  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marknadsföring för tillverkande företag

Tillverkningssektorn kan ofta ha komplicerade inköpsprocesser. Det kräver vägledning för att säkerställa att de förstår dina lösningar och gör det möjligt för dem att fatta ett välgrundat beslut. Motion Marketing kan hjälpa dig att guida dem genom denna process med utbildande material och kampanjer, t.ex. kundcase, produktblad, videos och webinarier. Dessa kan utgöra ett värdefullt beslutsunderlag för din kund vilket förenklar beslutsprocessen.

Läs mer >
 
 
 
 

Marknadsföring för IT- och teknikföretag

Företag i IT-branschen är hårt konkurrensutsatta. Vi vet att framgångsrik marknadsföring vara avgörande för hur bra företaget lyckas. Motion Marketing har lång erfarenhet av branschen och har lanserat fler än 20 IT-relaterade varumärken på den europeiska marknaden. Vårt team har tagit fram en mängd olika kampanjer och aktiviteter inom följande områden; lagring, nätverk, säkerhet och infrastruktur.

Läs mer >
 
 
 

Marknadsföring för ingenjörsföretag

Ingenjörsföretagens utmaning är att marknadsföra komplexa produkter till fler olika nivåer i samma företag. Ingenjörer och tekniska avdelningar är ofta användare av lösningarna med själva köpbeslutet tas av en person i ledande befattning, t.ex. VD. Motion Marketing hjälper dig att anpassa budskapet för att kunna skapa konkurrenskraftiga och anpassade kampanjer till olika nyckelpersoner och beslutsfattare. Vi hjälper dig lyfta fram konkurrensfördelar istället för tekniska detaljer. Det underlättar beslutsprocessen och ger ett snabbare avslut.

Läs mer >
 

Bred branscherfarenhet

Motion’s team har erfarenhet från en mängd olika branscher, bl.a. IT säkerhet, högspänning och eldistribution, IT distribution, infrastruktur för järnväg, 3D modellering CAD, bilracing, bil- och lastbilsdäck, miljöteknik och planering, unified communications, flygteknik, telekom, affärssystem, high performance computing plus många fler.

Läs mer om våra senaste projekt >
 
 
Accelerate Technologies
Hardware
Pro Optix
South Pole
PACE Networks
 

Kontakta oss

Saknar du något? Vänligen kontakta oss för att diskutera era önskemål om marknadsföring.

 
Contact Motion +44 (0)1285 323 626
 
 
Contact Motion Unit A2a, Lakeside Business Park,
South Cerney, GL7 5XL